Услуги

Какво ви предлагаме

Сподели тази страница

Никога не си прекалено стар, за да бъдеш млад.

~ Снежанка

Радостта и щастието в детските сърца е нашето призвание. Детството е празник, а всеки празник има нужда от няколко вълшебства и добра организация. Ние извличаме чиста магия от детските желания и я смесваме с много ентусиазъм и вдъхновение. Останалото е натрупан с годините опит и стотици реализирани събития за малки и пораснали деца

Чочо Ивент организира събития за деца, които са истинска защитена територия на детството, празненства за деца, в които аниматори са истинските герои от детските приказки. В тях те посрещат Елза и Олаф от Леденото кралство, а Шапкарят и Алиса те развеждат, танцуват и те забавляват заедно с теб сред чудесата на нашите партита.

Ами ако вече си пораснал? Няма страшно, винаги ще намерим време за всяко събитие на порасналите и не толкова момчета и момичета. Само кажи Парти и ние ще задействаме нашият вълшебен екип.

Чували ли сте за вълшебникът Чочо? Той умело ръководи екип от крилати феи, приказни герои и чародейци, които с желание и готовност ще организират незабравимо празнуване на рождения ден на всеки малчуган, парти за имен ден, детско събитие и всякакви детски тържества и тематични събития за щастливи деца и радостни родители. Нашите празненства са мястотот, където детските фантазии се чувстват у дома си.

Ние разполагаме с квалифицирани аниматори, готови да бранят доброто настроение, да творят незабравими емоции и спомени в детските сърца. Те крият тайни рецепти за щури детски купони и много игри. Твоите деца са в добри ръце, независимо дали става дума за организиране на рожден ден или друго детско тържество.

Скуката е забранена! Това е законът на вълшебникът Чочо и ние с удоволствие го следваме. Танцуваме, играем и майсторим магически предмети, ръка за ръка с детското въодушевление.

Вълшебникът Чочо започва да пише приказка, в която ти и твоето дете сте главните герои.

Детски рождени дни, тържества и събития за малки и големи. Фирмени събития, тиймбилдинги, фирмени партита, игри, състезания и конкурси – те винаги са по-интересни и запомнящи се, когато в тях участват въображението и креативността.

Ние можем да ти предложим идея, сценарий и тематична декорация, а след това ще организираме цялото мероприятие вместо теб. Да, точно така - от идеята и празничната украса до кетъринга.

Тайната, която отключва вратата на незабравимото парти и събитие е Чочо Ивент. Вече знаеш. Обади ни се, изречи я на глас и чудесата на празника ще започнат да се случват.