Услуги

Какво ви предлагаме

Сподели тази страница

Ако имах свой собствен свят, всичко в него щеше да е небивалица.

~ Алиса

Няма неизпълними желания, когато Чочо и неговите помощници вземат ножиците и цветните хартии в ръце. Мечтаеш за градинско парти през зимата? Дадено!

Не само ще танцуваш сред големи пъстри цветя, но и ще усетиш техния нежен аромат. Искаш звездно небе в залата на своето парти? Готово!

Правим дъги и перести облаци с пухкав памук, лъскави стикери и цветни боички.

Балони, гирлянди, романтични светещи фенери. Сподели мечтите си за парти декорация с нас. Ние създаваме тематична украса за всеки купон, събитие или тържествено мероприятие.

Всяко магия има своя емоция, а декорацията е съставна част от нея, за да се забавляваме истински. Чочо Ивент разполага с тематична декорация и костюми за детски партита, събития и купони с различна тематика и сюжет.

Избери си тема, а ние ще направим от твоето тържество в приказно пътешествие в страната на детството, където облаците са розови, а слънцето се усмихва. Харесай си приказен детски герой и ние ще превърнем теб или детето ти в него, за да изживееш приключенията на Батман, Супермен, Спящата красавица или Златкоска.

Вълшебникът Чочо следва детските мечти, затова не спирай да мечтаеш. Ние можем да създадем тематична декорация, измайсторена специално за твоето парти и в унисон с индивидуалните ти желания. Сини жаби или дъжд от конфети, гигантски макове или слонове джуджета - не ограничавай порива на фантазията. Чочо е тук, за да те пренесе в необятния детски свят.

Използваме първокачествени безвредни и безопасни материали.