Услуги

Какво ви предлагаме

Сподели тази страница

Понякога най-малките неща заемат най-голямо място в сърцето ти.

~ Мечо Пух

Сложи обувките за танци, изпъни гърба и вдигни високо ръце. Започваме. Вълшебникът Чочо носи пурпурни испански панталони, вързал е брадата си на плитка и щастливо потропва с вълшебните си ботуши.

Днес танцуваме с латино страст, а утре ще се превърнем в модерни рапъри. По желание можем да забавим темпото и да се понесем в плавен валс.

Чочо Ивент организира уроци по танци за деца в различни музикални стилове за техните партита, събития и тържества. Животът е музика и е по-хубав, когато го танцуваме с настроение и желание. Учим се стъпка по стъпка, балансираме и правим пирует.
Урок първи започва.

Грация и движение, реверанс и стъпка напред.
Всяко царство-господарство в детската вселена има предпочитани танцови традиции, които правят купона още по-забавен и весел. Нашите изящни балерини и професионални танцьори ще научат всяко дете на ритмичните стъпки в любимия му стил и музикален жанр. Нежен валс или модерен хип-хоп, народни танци или класически балетни позиции. Музиката започва и се смесва със звънливия детски смях, а това е знак, че в приказния свят властва красота и изящество.

Танцът е прекрасен начин да изразиш себе си и своята неподправена индивидуалност. Уроците по танци за деца на вълшебника Чочо развиват детския усет към красотата на движенията, гъвкавостта, ритъма и физическия баланс. Те раздвижат тялото и учат малчуганите на нови стъпки и различни музикални стилове.

На разположение на малките русалки и звездни принцове са разнообразни уроци по класически, латино и модерни танци за деца.

Музиката започва. Да танцуваме!