Услуги

Какво ви предлагаме

Сподели тази страница

Вчера е история, утре е загадка, днес е дар... И всеки нов ден крие нов дар.

~ Шифу

Тромпети засвирват, придворните дами са напудрени и строени, за да дадат началото на събитието, организирано за теб и твоето дете.

Винаги има повод да празнуваме живота и красивите моменти в него. Развихри въображението си, а нашият отдаден екип ще превърне мечите ти в реалност.

Събития за деца, събития за деца и възрастни, фирмени и корпоративни събития, частни събития и партита – всички те имат нужда от зрънце магия и щипка детски фантазии, за да се превърнат в славно тържество с блясък и конфети, торта и оркестър от горски елфи. Тайната е да можеш да създаваш спомени, които остават да блещукат в съзнанието със своите незабравими преживявания, а вълшебникът Чочо кима в съгласие и се усмихва, защото знае как.

Чочо Ивент предлага организиране на разнообразни като сценарий и аудитория събития за деца и възрастни, фирмени събития и корпоративни ивенти. Едно докосване с вълшебната пръчица и нашите феи и елфове мигом се превръщат в задружен отбор от работливи момичета и момчета, които оставят във всеки празник листенце от небесносиня незабравка и много добро настроение.

Всяко коледно парти, тиймбилдинг, честване на рожден ден или друго лично тържество може да има собствен облик и емоция, когато Чочо се заеме с организацията и изпълнението. Ние сме насреща, за да ти дадем предложения за творческа идея и сценарий, а после ще се заемем с цялостното обезпечаване и реализация на събитието. Техника, музика, кетъринг, покани – остави всичко в нашите ръце и ела да се забавляваш.

Чочо Ивент е вашият избор за ивенти и частни партита и разполага с необходимите техническо оборудване, кетъринг доставчици, варианти за тематична украса, актьорски групи и състави и ще превърне всяко събитие в пищен спектакъл от позитивни емоции и чудесно настроение.