Услуги

Какво ви предлагаме

Сподели тази страница

Първо приключенията! Обясненията отнемат толкова ужасно много време.

~ Алиса

Вдигаме платна и отплаваме към далечните карибски земи, където живеят смели лъвове и бенгалски тигри. Облечи кралски одежди, седни удобно в корабното казино и опитай късмета си срещу масоните и тамплиерите. Крилати феи с вълшебни пръчици ще ти подсказват правилния ход. По пътя ни насочват русалки със сребърни опашки. В трюма се крият хитри вещици, но не се страхувай – партито е по-забавно с вирнати черни шапки и няколко заклинания за късмет. Чуваш ли песента на индианците? Почти пристигнахме.

Карибски пирати

Йо-хо-хо и бутилка лимонада! Искаме пиратски живот! Готови сме да прекосим морската шир на пиратски кораб и да се впуснем в търсенето на скрито съкровище, да се сражаваме с морски чудовища и да спасяваме пленени русалки. Екипажът е строен и обучен. Хей, ти, шапката ти се е кривнала смешно встрани. Корабът е подготвен за отплаване. Вятърът е попътен. Прогнозата е за време, изпълнено със смях и игри. Имаме костюми, мечове и бинокли. Картата на съкровището е заключена в каютата. Търсим своя смел капитан, за да се гмурнем в морска авантюра с вълните на детските мечти, където приключенията винаги са истински.

Парти, което превръща всяка поляна в безкраен океан, врабчетата в гларуси, а сините балони в пухкави облаци, предвещаващи още повече смях и игри. Ще търсим дотогава, докато не отрием сандъчето със съкровището. Хайде, деца, слагайте пиратска превръзка на едното око и да започваме.

Дивото парти

И ето, че попадаш на самотен остров в бушуващото море. Ти и твоята компания сте корабокрушенци, обградени от диваци със боядисани лица и маски от животински черепи. Те пазят древното съкровище на Сърбайбър, заровено дълбоко под земята и са готови на всичко, за да не ви позволят да го откриете. Трябва да се спасите от нападенията им и да построите свой лагер, укрепен от пясък и слама. Спазвайте законите за оцеляване:

  • Намерете най-доброто място за подслон.
  • Изберете подходящата дегизировка.
  • Открийте сами храната си.
  • Бъдете изобретателни и с хитрост победете диваците в собствената им игра.
  • Създайте своя стратегия, за да откриете съкровището на Сърбайбър.

И се опитайте да не припаднете от смях, докато играете тази забавна приключенска игра.

Парти, което превръща всяко дете в находчив изследовател. Научаваме се да оцеляваме в примитивни условия, докато симпатични варвари дебнат в храстите и ни обстрелват със сапунени балончета.

Страшно парти за големи

Нощта крие страшилища и таласъми. Вещици се кикотят в тъмното и размахват метлите си. Чудовището на Франкенщайн гледа лакомо от ъгъла и се облизва, дъвчейки сандвич. Вампири танцуват валс с бледи девици в бели одежди. Черни сенки в пелерини носят тайнствени кутии, а грамадни буболечки пълзят в лабиринта на неразгадаем пъзел. Можеш ли да подредиш парчетата? Можеш ли да се изправиш срещу господин Мрак и да се посмееш на брадата му от космическа тъмнина?

Няма нищо по-забавно от истински страшно парти, когато страховете са гримирани с тъмно син брокат и носят викториански поли на бухнали волани. Музиката звучи загадъчно и някак изкушаващо. Иска ти се да грабнеш партньора си в черния фрак и да се завъртите в красива хармония в до минор.

Парти, с което празнуваш Хелоуин всеки път, когато пожелаеш. Забавлението е неизбежно. Не се опитвай да избягаш.

Winx парти

Внимание, внимание! Парти за необикновени млади дами, защото всички момиченца са забележителни. Алфея обявява конкурс за нови феи. Искаш ли да си на мястото на Блуум, Флора, Стела, Лейла, Техна или Муза? Ние ще те подготвим добре, за да спечелиш състезанието и да заемеш своето място във вълшебната гора.

Заедно ще разгадаем тайната на Магика, която ще ти даде магически сили, а ние ще ти помогнем да разпериш цветните си пеперудени криле и да полетиш високо, където царува момичешкото въображение. Там облаците са от розов захарен памук и вали дъжд от сладък сироп.

Конкурс, на който всяко момиченце се превръща в любимата си приказна фея. Парти, което окрилява детските мечти и фантазии. Игра за омагьосани вълшебници, която не искаш да свършва. Протягаме кристалната вълшебна пръчица с цветовете на дъгата. Хоп, готово. Създадохме прекрасен детски спомен.

Кралско парти

Олеле, предстои кралски бал, а кралската корона е изчезнала. Крал Карло и кралица Клара са в паника. Как ще обявят началото на бляскавото тържество без символа на кралството?! Те имат нужда от твоята помощ. Хайде да я потърсим заедно, но преди това трябва да знаеш, че короната е голяма и тежка. Трудно ще ти е да я носиш сам, затова повикай подкрепление и преровете всеки ъгъл и всяко кътче в балния салон.

Фанфарите пеят, принцове и принцеси търсят кралската корона. Приключението започва, а наградата е музика, танци и фойерверки от детски усмивки. Всеки ще бъде коронован, защото в детския свят няма лимит на кралствата и кралските забавления.

Един купон за деца, които празнуват по царски. Аристократично веселие сред ветрила, изискани тоалети и щастливи кралски особи. Завесите се вдигат, Техни Величества се покланят. Нека балът на кралете да започне.

Бледолики и Бледокаки

В Дивия запад доскоро цареше мир. Племето на Бледоликите се разбираше добре с племето на Бледокаките, а мъдрият индианец Заспалият Чайник притежаваше златна томахавка, с която поддържаше спокойствието и добрите отношения. Една звездна нощ, докато Заспалият Чайник тихо похъркваше, някой открадна златната томахавка.

Войната започна. Битките след кактуси и пясък станаха ожесточени. Някой трябва спешно да се намеси. Старейшини на двете племена се събраха на таен съвет, изпушиха лулата на мира и взеха своето решение. За този, който открие и върне златната томахавка ще има награда от 300 златни чочона, а това е истинско богатство.

Те пратиха гарвани до всяко кътче на земята с писма до децата. Провери в пощенската си кутия и може би ще намериш своето. Готов ли си да се впуснеш в невероятно приключение и да откриеш златната томахавка? Готов ли си за парти с пера и индиански викове?

Една игра за малчугани с приключенски дух и смели сърца, която ще прави купона още по-весел и забавен. Да вдигнем шум и да събудим Заспалия Чайник!

Изненадата на вълшебникът Чочо

Обичаш ли изненадите? Добрият вълшебник Чочо ги обожава, затова в дъбовата си ракла крие пълен чувал с идеи за твоето перфектно парти.
Няма да ти кажем нищо повече, но ако искаш купон-изненада за рожден ден или без повод, паролата е: „Чочо твори чудеса.“.

Ще е повече от приятно, обещаваме.

H2O

Морето търси своята владетелка. Тя трябва да има красива душа и добро сърце, да се грижи за рибите и водораслите, да пази водите чисти и да иска да играе с вълните, когато вятърът е тих и спокоен. Дали това не си ти, прекрасно момиченце? Готова ли си да събуеш кецовете, да сложиш опашка със сребрист цвят и да се превърнеш в господарка на морската шир?

Сподели новината с твоите приятелки русалки, защото морето е голямо, а когато сте много е по-забавно и по-вълнуващо. Гмурнете се в дълбините на вълшебствата с аромата на море и мекотата на най-финия пясък. Виждаш ли делфините и морските кончета? Те ви очакват, за да се състезавате със златните рибки. После ще пиете чай в замъка под кораловия риф, а накрая ще танцувате с водните нимфи в балната зала на цар Нептун.

Парти, на което детското въображение ще разпознае оркестъра от медузи и октоподи, който акомпанира на пеещите китове. Вълшебството се случва, защото децата знаят как са мечтаят. Ние просто им помагаме с шепа магически прах.

Мюзик байдъл

Кой не мечтае да бъде на сцена? Кой не иска да е под светлината на прожекторите и да получи всички аплодисменти? Твоето собствено шоу започва сега. Микрофонът е включен, сценичният костюм е на твое разположение, всички погледи са насочени към теб.

Сбъдни мечтата си да пееш пред публика. Обещаваме блясък, страст и твой собствен стайлинг. Нашият отдаден екип ще те превърне в звездата на вечерта.

Режисьор: Чочо
Стилист: Козелина Рокльоа
Грим и прическа: Козин Гребеншинков
Звездата на вечерта: Ти

Парти за талантливи деца, с което ще се почувстват специални и ще получат цялото внимание. Доброто самочувствие ражда уверени личности, а именно те могат да покорят голямата сцена на живота.

Масони и тамплиери

Някои тайни трябва да останат скрити от очите на обикновените хора. Пазители на мистериите са храбрите масони и справедливите тамплиери. Избери своят отбор от бляскави рицари и се впусни в приключение през високите върхове на Хималаите и огнените предизвикателства на Еквадор. Следвай кодекса на благородниците и спаси беззащитните твари, които ще срещнеш по пътя. Помагай на по-слабите, бъди великодушен, но целеустремен.

Твоята задача е да опазиш съкровищата и несметните богатства на своето братство и да скриеш златния бокал на място, недостъпно за врага. Ще минеш през много изпитания, ще прекосиш непроходими гори, ще се изправиш пред трудни препятствия, но ще се справиш, защото имаш подкрепата на своя отбор.

Парти, което залага на добрите маниери и добродетели, екипната работа, нестандартното мислене и жаждата за приключения. Камбаната звъни. Рицарското братство те зове.

По стъпките на динозаврите

Много отдавна, преди хиляди години по земята бродели гигантски динозаври. Те били толкова древни, че помнели и пазели тайната на сътворението. Незнайно защо, дали защото били много големи и нямало място за всички, или понеже всички били твърде тромави и не можели да се надбягат с времето, динозаврите започнали да изчезват. С тях започнало да се губи знанието. Една нощ, наречена „Нощта на динозаврите“, напуснал и последният динозавър, който помнел подредбата на Земята. Тогава континентите забравили имената и местоположението си и се скрили под водата. Животните изгубили пътя към джунглата и се качили на самотен сал в морето.

Останал само големият океан, който търсел малките хора, за да му покажат как да открие сушата и да спаси тигрите и лисиците, мечките и лъвовете. Искаш ли да му помогнеш? Стани географ-изследовател, открий имената и местата на континентите и върни дивите животни у дома.

Образователно парти, което ще богати знанията на децата, ще събуди любопитството и любовта им към природата и заобикалящия ги свят. Защото при нас хлапетата учат, докато се забавляват.

Казино парти Монополи

Светлините на Лас Вегас се отразяват в очите ти. Пренасяш се в голямо казино с много изкушения, музика и шумотевица. Тръпката е голяма, но ти си добър играч. Залогът е висок, но късметът е на твоя страна. Не се колебай. Посочи своя цвят. Черно или червено? Довери се на интуицията си и дай знак на крупието.

При нас винаги печелиш тръпка, емоции, радост и много забавления.
Избери кога да купуваш и кога да продаваш и следвай инстинкта си. Мисли логично, повярвай в успеха си, рискувай и грабни наградата на сполуката!
Парти, подходящо за пораснали деца, за празнуване на рожден ден или когато искаш купон без край.

Направи ли ритуал за късмет? Рулетката вече се върти.