Услуги

Какво ви предлагаме

Сподели тази страница

"Ако продължаваш да вярваш в мечтите си, те ще станат истина."

~ Пепеляшка

Вълшебникът Чочо отваря сандъка с вълшебствата и оттам изкачат партита за малки и пораснали деца, шеметни детски рождени дни, анимация за деца с професионални аниматори и хостеси, събития за деца, детска работилница и разнообразие от арт дейности, предложения за почасова грижа и лятна занималня, идеи за тематична и индивидуална парти декорация, вкусен и здравословен кетъринг за малки и големи.
И още ... организиране на събития за рождени дни за всякакви възрасти, събития по случай различни празници, фирмени купони и фирмени партита, корпоративни събития.

В нашите събития децата са крале и кралици, принцове и принцеси, пирати и русалки, изследователи, занаятчии, артисти, млади учени и експериментатори. Ние поощряваме тяхното любопитство и утоляваме жаждата им за игри и знания, с помощта на обучен и опитен екип.

Партита

Избери сюжет или създай собствена история. Задругата на купона е строена и готова, за да превърне всяка приказка в реалност. Имаме вълшебства, саби от слънчеви лъчи, блестящи рицарски доспехи и шапки, пълни с небе.

Вижте повече

Събития

Събития за деца, събития за възрастни, фирмени и корпоративни партита, частни партита – всички те имат нужда от зрънце магия и щипка фантазия, за да се превърнат в славно тържество с блясък и конфети.

Вижте повече

Тематична декорация

Няма неизпълними желания, когато Златната коза и нейните помощници вземат ножиците и цветните хартии в ръце. Мечтаеш за градинско парти през зимата? Искаш звездно небе в залата на своето парти? Дадено!

Вижте повече

Детска работилница

"Хей ръчички, хей ги две"...
Децата са нашите любими творци. Детски клуб „Златната коза“ развива техния вроден усет към красивото и предоставя възможност за усвояване на нови практически умения.

Вижте повече

Кетъринг

Всяко парти и събитие може да има свое уникално меню, сервирано и декорирано красиво и с внимание. Избери от разнообразните варианти за кетъринг, подбрани с апетит и добър вкус.

Вижте повече

Танци за деца

Златната коза носи пурпурна испанска пола, вързала е брадата си на плитка и щастливо потропва с копито. Днес танцуваме с латино страст, а утре ще се превърнем в модерни рапъри.

Вижте повече