Услуги

Какво ви предлагаме

Сподели тази страница

Дори чудесата изискват малко време.

~ Феята Кръстница

Чочо Ивент превръща всяко място във вълшебен дом на детството, а вълшебникът Чочо крие купища изненади и моменти за споделяне.

Нашите събития са защитената територия на детството, на която с вълшебство сме създали уютни острови на забавленията, знанието и движението. Можем да организираме партита и събития в твоя дом или на избрано от теб място или пък на такова, което ние ще ти предложим. Разполагаме с голям избор от локации и стахотни места за празненства, които можем да предложим.

Просторни и модерно обзаведени зали, в които всяко парти или събитие се чувства у дома си. Залите са с голям капацитет и дават възможност за различна подредба и декорация. Разполагаме със съвременно техническо обезпечаване и мултимедия.

Искаш да организираш куклен театър за твоето дете и неговите гости? Куклите оживяват на сцената, покланят се свенливо и избухват аплодисменти. Магията на кукления театър при нас е ежедневие, а детската радост е най-ценното признание за нашите актьори и аниматори.

Най-обичаните детски приказки и приказни реалности са част от нашите празненства.

Кафе, домашни сладки и релакс - Грижим се за родителите с внимание, уважение и любов, защото спокойните семейства отглеждат щастливи деца. Добре си ни дошъл. Настани се удобно и се отпусни.
Музиката е по твой избор.

А какво се крие във вълшебната кухня на Чочо Ивент - Там се трудят пъргави джуджета с големи готварски шапки. Техен шеф е мишокът Реми, които знае най-вкусните рецепти за сладкиши, соленки и неустоими ястия. Контролираме произхода и качеството на храната.