Услуги

Какво ви предлагаме

Сподели тази страница

Частицата любов, създадена от надеждата, отгледана в топлата прегръдка на вярата

КОЯ Е ЗЛАТНАТА КОЗА?

Здравейте, приятели от всякакви породи! Нека ви разкажа историята на тази малко нетипична, но много специална героиня. С нея ме запозна едно необикновено МОМЧЕ, което не спира да твори и мечтае, черпейки сили именно от нея. Защото тя не само е златна, но и всяко нещо, до което се докосне, се превръща в същинско злато.

Не, не говоря за онова злато на Мидас, с което можете да си купите света. Тази коза не е митично същество, вълшебна фея или майка на седем други козлета. Е, има шепа приказки и приказни герои, но Златната коза е нещо много повече…

Тя е частицата любов, създадена от надеждата, отгледана в топлата прегръдка на вярата. Можеш да я срещнеш, само когато създаваш радост и щастие в детските сърца. Златната коза докосва сърцата на децата, озарява лицата им с усмивка, всява надежда и посява в тях безброй мечти. Точно за това злато ви говорих, несъразмерно с никоя друга ценност на света. Можете да я срещнете навсякъде, стига ви малко вдъхновение, щипка любов и няколко капки детски ентусиазъм. Дори сега може би и вие превръщате всичко в злато.

Съмнявате се, че ще успеете сами?

Имам добра новина!

Златната коза вече си има своето сигурно и уютно местенце, скрито ТУК, в полите на Витоша. Местенце, съградено с много надежди, труд и доста от онова злато.
За нас, всички приятели и помощници на Козата, детството е празник. А всеки празник има нужда от няколко вълшебства и добра организация. Заедно извличаме чиста магия от детските желания и я смесваме с много ентусиазъм и вдъхновение. Останалото е натрупан с годините опит и стотици реализирани събития за малки и пораснали деца.

Частни партита, събития за деца, събития за деца и възрастни, фирмени и корпоративни събития– всички те имат нужда от зрънце магия и щипка детски фантазии, за да се превърнат в незабравим спомен.
Всяко коледно парти, тиймбилдинг, честване на рожден ден или друго лично тържество може да има собствен облик и емоция, когато Златната коза се заеме с организацията и изпълнението.
Както вече споменахме, Козата си има дом, където всички неуморимо творим, за да може много скоро да отвори врати. Но като всяко специално място си имаме едно много важно правило: Скуката е забранена! Това е законът на Златната коза и ние с удоволствие го следваме.

Предстоят ни безброй ивенти: от Рождени дни и лични празници до Йога за деца, танци за деца, работилници за малки сръчковци и много други.

Е приятели, отивам да помагам на Козата, защото ѝ предстой много работа – все пак създава злато всяка секунда. А вие, ако се навъртате наоколо, няма да пропуснете нищо от това, което предстои.